Geld-retailer-icoon

Zakelijk krediet

Hoe fijn is het als je ook de ondernemers in je portefeuille van een passende financiering kunt voorzien?

Zakelijke kredieten via Krediet Service Center?

Niets zo gemakkelijk dan één loket voor alle zakelijke kredietaanvragen. Krediet Service Center heeft dat loket voor het intermediair!

Wat houdt dit concreet voor jou en je MKB-klanten in?

Dankzij de onafhankelijkheid van Krediet Service Center hebben we inmiddels bij enkele tientallen partijen een directe aanstelling. Hierdoor bemiddelen wij in de vele producten die er via die aanbieder zijn af te nemen. Ben je zoek naar de financiering van een zakelijk pand voor eigen gebruik? Of heb je een ondernemer die liever wil beleggen in een (zakelijk) pand? Of is die ondernemer mogelijk op zoek naar wat extra financiële armslag in de vorm van werkkapitaal, een financial- of operationele lease van een te vervangen auto? Gaat het wellicht om groter werkmaterieel zoals een vrachtwagen? Misschien alleen maar tijdelijk de btw voorfinancieren op enkele maanden? Wat de vraag ook is, wij onderzoeken de mogelijkheden om in de financieringsbehoefte te voorzien. Uiteraard houden we je gedurende het aanvraagproces nauwgezet op de hoogte, want samen komen we het verst in de oplossing voor de ondernemer.

Waarom KSC?

One-Stop-Shopping

Gemak dienst de mens, dus zowel voor consumptieve als zakelijke kredietaanvragen één adres.

Eigen aanvraagdesk

De aanvragen worden intern bij KSC behandeld. Hierdoor blijven de lijntjes kort en kan er snel geschakeld worden

Simpele aanvraagroute

Beschrijf de casus, voeg belangrijke documentatie toe en mail alles naar info@ksc.nl

Onze werkwijze

Boek-retailer-icoon
01

Eerste stap

Vul het verkorte aanvraagformulier in op de pagina zakelijk van onze website of mail een uitleg van de casus met relevante documenten naar info@ksc.nl
Na ontvangst van de casus zal onze behandelaar eerst een QuickScan uitvoeren m.b.t. haalbaarheid en de plaatsingsmogelijkheden. Het behandelen van een zakelijke aanvraag is geen gestandaardiseerd proces. Bij iedere aanvraag zal maatwerk geleverd moeten worden. Dit maakt dat de doorlooptijden van een aanvraag sterk kunnen variëren van 2 dagen voor een lease van een auto tot 2 maanden of langer voor een hypotheekvraagstuk. Wij vragen om uw begrip hiervoor.

Icon
02

Tweede stap

Onze behandelaar zal zo spoedig mogelijk na afronding van de Quickscan contact met je opnemen. Samen nemen we de (on)mogelijkheden door.
De uitkomst van de Quickscan is ook bepalend voor de tarifering. Krediet Service Center kan zich in een aantal gevallen laten belonen via de businesspartner die een zakelijke krediet of hypotheek verstrekt. In andere gevallen is er sprake van facturering aan de kredietvrager voor de geleverde dienst(en).
Zowel de startfee als de succefee leggen we vooraf vast in een Overeenkomst Bemiddelingsvergoeding, daarmee zijn we transparant en scheppen we duidelijkheid voor alle belanghebbende partijen.

Icon
03

Derde stap

Na retourontvangst van de getekende Overeenkomst Bemiddelingsvergoeding gaan we direct aan de slag om de aanvraag uit te zetten bij die businesspartners waar wij de grootste kans van slagen verwachten. Indien nodig gaan we op zoek naar een andere partij als we met de huidige aanbieders niet tot een oplossing kunnen komen.
Succes en tevreden klanten zijn onze grootste drijfveren. Soms lukt het toch niet om een casus gedraaid te krijgen, maar weet dat we er dan alles aan hebben gedaan voordat we NEE als een antwoord accepteren.

3/3

Veel gestelde vragen over zakelijke kredieten

In welke zakelijke leningen bemiddeld Krediet Service Center?

Om niet tot een onuitputtelijke lijst te komen, onderstaand de meest voorkomende leenvormen zakelijk:

  • Rekening Courant
  • Financial Lease
  • Operational Lease
  • Zakelijk krediet (vaste looptijd en rente)
  • Hypotheek zakelijk pand eigen gebruik
  • Hypotheek zakelijk pand voor verhuur
  • Voorfinancieren BTW
  • Factoring
Wat is de gemiddelde doorlooptijd voor de behandeling van een zakelijke lening?

De behandeltijd van een zakelijke lening kan uiteenlopen van 3 dagen tot 3 maanden. Een financial lease voor een auto kan theoretisch binnen 3 dagen afgewikkeld worden, maar in geval van een complexere hypotheekzaak kan dit wel oplopen tot enkele maanden.

Wat is het beloningsmodel op de bemiddeling van een zakelijke lening?

Bij een zakelijke lening is er altijd sprake van een eenmalige beloning. KSC werkt voor sommige producten met een startfee. Hiervoor is gekozen om er zeker van te zijn dat we alleen maar serieus bedoelde aanvragen voorgelegd krijgen. In geval van een lease is de beloning vaak meegenomen in de maandtermijn van de klant en dan ontvangen we een beloning van onze businesspartner.
In alle andere gevallen wordt er gewerkt op basis van een vooraf overeengekomen te factureren succesfee aan de kredietvrager.

Hoe kan ik een aanvraag voor een zakelijke lening indienen?

Dit kan via een verkort aanvraagformulier op de website van KSC bij het onderwerp zakelijk of u mailt een uitleg van de casus met daarbij de volgens u relevante aanvullende documenten naar info@ksc.nl.

Welke basis gegevens zijn nodig om een zakelijke aanvraag te kunnen doen?

In bijna alle gevallen is het fijn om een uittreksel van de kamer van koophandel te ontvangen van de entiteit die de lening wil aangaan. Daarnaast de Balans en Verlies & Winstrekening met toelichting van de meest recente 3 boekjaren. In geval van een eenmanszaak of een vennootschap ook de meeste recente IB-aangiften.
Mocht het privéadres van de ondernemer niet in de KvK staan dan willen we dat adres ook weten.
Daarnaast, omdat steeds vaker de overeenkomsten met banken digitaal worden ondertekend, ontvangen we graag van alle tekenbevoegden een individueel emailadres en een telefoonnummer.

Mocht het gaan om een hypotheekvraag dan graag ook een taxatierapport van het te financieren pand.

Mocht het gaan om een rekening-courant dan ontvangen we graag alls bankmutaties van de rekening van waaraf geincasseerd mag worden van de afgelopen 15 maanden in de vorm van een MT-940 bestand (extensie .swi)

Onze business partners

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Samenwerking aanvragen

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met Krediet Service Center? Laat uw gegevens achter d.m.v. het invullen en verzenden van ons aanstellingsformulier. Een van onze accountmanagers neemt dan direct contact met u op om de samenwerkingsmogelijkheden te bespreken.

Agenda-retailer-icoon

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Twijfel je nog over een eventuele Samenwerking met Krediet Service Center? Laat ons die twijfel volledig wegnemen. Wedden dat onze accountmanager je binnen een half uur enthousiast heeft gemaakt? Vul via onderstaande knop het formulier in en een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op.